اطلاعیه وام دانشجویی

به اطلاع کلیه دانشجویان جدبد الورود 1400 می رساند که جهت ثبت نام وام در بانک مهر ایران فقط تا تاریخ 1400/08/05 فرصت ثبت نام را دارند.

شرایط ثبت نام وام در بانک مهر ایران:

• صرفا دانشجویان جدید الورود(1400) به بانک معرفی می گردد.
  • مبلغ وام یکصد میلیون ریال (معادل ده میلیون تومان) و بازپرداخت آن 30 ماهه ،با کارمزد 4 درصد می باشد.
  • دانشجوی متقاضی ، ابتدا به مرکز مراجعه کرده و پس از تکمیل فرم، کتبا به شعبه بانک عامل معرفی می شوند.
  • دانشجو لازم است برای دریافت وام، با حدالقل موجودی 500/000 ریال نزد شعب بانک عامل اقدام نماید.
  • پرداخت وام به دانشجو طبق ظوابط و مقررات جاری بانک و با اخذ وثیقه و تضامین معتبر میسر خواهد بود.
  • دانشجو متقاضی در هنگام ثبت نام وام مبلغ سه میلیون ریال(سیصد هزار تومان)باید واریز کند،اگر وام تعلق گرفت، مبلغ مذکور به عنوان قسط محسوب می شود و اگر وام تعلق نگرفت به عنوان شهریه محسوب می شود.
  • دانشجو بعد از دریافت معرفی نامه باید سریعا به بانک مراجعه کرده و کارهای بانک و ضمانت را سریع انجام دهد ، در غیر صورت منتفی بوده و باید مانند دیگر دانشجویان نسبت به پرداخت شهریه اقدام نمایند.
  • پس از تصویب وا م از طرف بانک، دانشجو باید به مرکز مراجعه کرده و مکلف است برابر سررسیدهای تعیین شده نسبت به پرداخت وام خود اقدام نماید.
  • مبلغ وام به حساب غیر قابل برداشت دانشجو واریز می شود و فقط مختص شهریه می باشد.

فرم تماس

جهت ارائه سوالات آموزشی پس از تکمیل فرم آن را ارسال فرمائید.

اطلاعات تماس

آدرس: